14.8.2015

Suitsiräpellystä


Olen nyt valehtelematta ainakin kuukauden yrittänyt väsätä jonkinmoisia suitsia Hadekselle. Ensin ajattelin tekeväni vain perus aachensuitset, mutta sitten sainkin älynväläyksen. Tarkemmin ottaen älyvapaan.

Päätin tehdä micklem suitset. Noh, ei siinä mitään, suunnittelin miten teen minkäkin asian, jotta lopputulos olisi mahdollisimman realistinen. Suunitelmissa kaikki meni hyvin, mutta toteutettuna tuntui, ettei mikään onnistunut. Varsinkin tuo turparemmin tapainen epäonnistui - siitä tuli ihan liian pitkä, jonka ansiosta siitä lähtevä suun kiinnipitävä remmi menee kuolaimen päältä. Eikä sitä tietenkään voinut lyhentää, koska siitä olisi tullut ruma saumajälki ja turvan kohdalla oleva osa oli "topattu".


Nämä suitset lensivät oikopäätä roskikseen, ja aloitin samantien raivonpuuskassa kokonaan uusien suitsien näpertämisen.



Ja nyt, parisen viikkoa myöhemmin, on Hades saanut ikiomat suitset. Nämähän ovat ihan perinteiset aachensuitset, kuten alkusuunitelmissakin, ainoa "spesiaali" juttu näissä on tuo rinkula turppiksessa - vähän erikoisempaa kuin yleensä. Saa nähdä, jos jaksan väsäillä vielä jotkut pehmusteet tai vaikkapa tikkaukset näihin, mutta tähän hätään olkoon ihan tavalliset.

1 kommentti:

  1. Noista micklemeistä ois voinu tehä riimun :)

    VastaaPoista