27.7.2015

Lompakko huutaa tyhjyyttään

No ei nyt ihan, mutta melkein. Kävin viime lauantaina ostamassa hiukan lisää kangasta ja muuta härpäkettä varastoon, vaikka multa löytyykin aika paljon erilaisia kankaita ja tavaraa jo ennestään. Alankohan minäkin eksyä hamstraamisen puolelle, niinkuin moni muukin keppihevostelija? :D


Kävin siis kangaskaupassa nimeltä Tyykipuoti, olen parin vuoden aikana käynyt hakemassa sieltä fleeceä Eurokankaan lisäksi. Olen löytänyt kyseisestä kaupasta paljon enemmän ruskean ja harmaan sävyjä kuin tavallisesta Eurokankaasta, joka on tietenkin plussaa keppihevosten tekoa ajatellen. Tyykipuodista tarttui punertavan ruskeaa ja valkoista fleeceä, mustaa tekonahkaa ja puolitoista metriä nauhaa riimua varten.

Kun kankaat oli mukana, suuntasin Prismaan ostamaan vanua - olin lukenut muutamista blogeista Prisman vanun olevan parempaa kuin Eurokankaan, joten pakkohan sitä oli saada kokeiltavaksi. Myös harjalankaa tarvitsin, joten mukaan tarttui vanun lisäksi valkoinen ja ruskea villalanka. Bongasin hyllyn päässä olevan fleecevilttejä, joten kävin kurkkaamassa millaisia värejä löytyy. Liila oli jotenkin todella kivan sävyinen, joten nappasin sen mukaan myös. Fleeceviltit ovat todella käteviä varusteisiin, koska a) ne ovat halvempia kuin kangaskaupan värillinen fleece b) ne ovat ohuempaa kuin tavallinen fleece ja c) värivaihtoehtoja on useinmiten aika paljon.

3 kommenttia:

 1. Heippa!
  Toimin foorumilla nimellä Mirzza, ja foorumilta löysinkin blogisi! Oikein ihana banneri, ja mukavan oloisia postauksia olet tähän asti ainakin tehnyt.

  Ja, joo, itselläkin on mennyt vähän hamstraamisen puolelle tuo kangaskaupoissa käynti, heh... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! c: On niin kivaa vaan ostaa kankaita, kyllä niitä sitten joskus ainakin tarvii... :D

   Poista