31.7.2015

Eriparikorva

Jaa kuka? 


Hades, virallisemmin Hadragwan, on saksanratsuponiori, jonka sain valmiiksi viime viikolla. Poni jää mulle monitoimiratsuksi, saa nähdä jos vaikka päästäisiin ihan kisailemaankin sen kanssa. Hades on luonteeltaan rasavilli pikkupoika, juuri sellainen höseltäjä, jota täytyy pitää silmällä joka sekunti jos haluaa välttää totaalisen kaaoksen. Kuitenkin ratsastaessa se yrittää aina parhaansa ja rakastaa uuden oppimista, ori ei missään nimessä suostu luovuttamaan.


Jostain syystä upotetut merkit oli mulle ydinfysiikkaa tätä tehdessä. Jäin monesti lagaamaan oikein olan takaa, kun mietin mihin mikäkin osa ommellaan, miten mikäkin pala leikataan ja miten mikäkin kohta tulee näyttämään sitten loppupeleissä. Onneksi sain merkin tehtyä ilman sen suurempia kommervenkkejä, joten ihan fiksulta se näyttää. Ainakin melkein.Ehkä vaan panostan sitten seuraavaan upotettuun merkkiin enemmän.

6 kommenttia:

 1. Harrastatko oikeilla hevosilla ratsastusta? (:

  VastaaPoista
 2. Sun tekemät ponit on kyllä aivan älyttömän suloisia! Ihailin niitä joskus about vuos sitten Skh-foorumilla ja mietin et pitäskö tilata. :D Jään seurailemaan!

  kepparijolie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla tulee aina just tollasia pyöreitä, lempeäkatseisia nallukoita, en varmaan koskaan ole saanut keppareista hevosmaisen näkösiä :D Olin jo sanomassa, että käyn kurkkaamassa sinunkin blogin, mutta olenkin jo lukijana.

   Poista